| Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kutsal_cadı Admin
| |
| |
sheker_qirlciq Admin
Mesaj Sayısı : 550 Kayıt tarihi : 25/03/10 Yaş : 27 Nerden : İsTaNBuL
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Salı Tem. 13, 2010 7:53 pm | |
| Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu
=) | |
|
| |
kutsal_cadı Admin
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Salı Tem. 13, 2010 8:10 pm | |
| Ben yazdım kadere hüznü perişanı Sonu gelmez Bitemez ümitler Ama yoksa bahçemn eski şanı Sebebi koparılar çiçeekleeeeeeeeer | |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Salı Tem. 13, 2010 9:05 pm | |
| Hep göz pınarında Duran o gözyaşında Akmaya hazırlanan Neler neler var Ne hikayeler var | |
|
| |
Snow_Princess Admin
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 12/07/10 Yaş : 28 Nerden : Gel de sana İzmir boyozu yedireyim gel gel xD
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Salı Tem. 13, 2010 9:44 pm | |
| Bİ YERE KADAR DEMİŞTİN BEN O YERE KADAR DİRENDİM SENİ BANA YAZILMIŞ Bİ ŞARKI ZANNETTİM:D | |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Salı Tem. 13, 2010 11:40 pm | |
| Eğer olduğun gibi geleceksen Olduğun gibi görüneceksen Merhaba, zamanın gözlerinden Merhaba, bak vakit kaybetmeden
Dünyanın bütün nehirlerinden Sözlerimiz seslerimiz aksın Hayattan hayallerinden istediğinden bahset Düşünden düşündüklerinden hepsi olmuş farzet | |
|
| |
fuLis__ BANNED
Mesaj Sayısı : 262 Kayıt tarihi : 14/07/10 Yaş : 28 Nerden : Manisa
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Perş. Tem. 15, 2010 7:15 pm | |
| gelmedi o bekledim bak günlerim geçti o dönmedi o gelmez bekleme görmez gözleri sevmez o bana kalan gönlüydü ezdi geçti o sensin sana gerek bırak ellere gitsin o
| |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. Ptsi Tem. 19, 2010 1:17 pm | |
| Dönüşü olmayan bir yolda gider yüreğim ağlıyor bedenim yeniden biz deneyelim ... | |
|
| |
kutsal_cadı Admin
| |
| |
| Dinlediğiniz şarkının içinden bir bölüm.. | |
|