| Gidiyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sheker_qirlciq Admin
Mesaj Sayısı : 550 Kayıt tarihi : 25/03/10 Yaş : 27 Nerden : İsTaNBuL
| Konu: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:32 pm | |
| Sanalikadan ayrılıyorum
Nedeni : Umursanmamak diyelim ... //////////////////////////////////////// 4 arkadaşım beni sattı... Geliyorum geçiyorum mekandan diymi Tık yok... ///////////////////////////////////////////////// Dün mekanda sanalikayı bırakıyorum dedim TINLAMADILAR O kadarcık değerim yokmuş...
Sanalikayı bırakıyorum,Forumu bırakmıyorum
| |
|
| |
gizos! Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:35 pm | |
| YHAAAAA nolurrr gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bhosverr onlariiii sanqii bheniiii satannn olmadiii onlarrr icinnnnn nieee birakionnn bhosverrr sen onlarin umrundaa olma ama sen yinede benim ve dilaranin umrundasinnnnnnnn nolurr burakmaaa hani burakmiyacaktinn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nolurrr bhosverr onlariiii cok kisii senin ayrilmamani istior sanalikadannnnnnnnnnnnn pleasee avrilimmm hadii nolurr | |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:38 pm | |
| Geri gelsem nolacak ?
Yine yalnız kalcam
Nilay & Şule onlar kendi alemindeler
Dilara ztn pummanalı
Sende arasıra giriyosun | |
|
| |
gizos! Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:42 pm | |
| yhaa amaa bhosverrrrr yenii kankalarrr bulursunnn hem zeynepte var oda pummanali dilarada pummanali bhende olurum elbet birgun vee sendee pummanada takilabilirsinn yinede bizimlee konusabilirisn yanliz kalmana gerek yok mecbur degilsin! | |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:49 pm | |
| ************************************** * * *Zeynep girmiyo * * * *Pummanalı olurmuyum bilmiyorum * * * *Sanalikada kanka bulmak çok zor ayrıca... * * * *İki gün sonra siliyorlar. * **************************************** | |
|
| |
gizos! Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:53 pm | |
| hwwwww belki olabilirsin pummanali yada zamarli
butun zamarlilar cok komik ve shen onlarla kanka olurken daha iyi gecilir daha guzel olur komik snin icin`?
hep bizimle olmana gerek yok yhani cannini SIKIYORSAK soyleye bilin | |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 2:59 pm | |
| Zamarlı olmayı düşünüyorum, Ama sizden ayrı olurum Ve gördükleri yerde dalıyolar Canımı sıkmanızla alakası yok,çünkü hiç sizinle sıkılmadım
| |
|
| |
gizos! Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 3:02 pm | |
| wujuuu abartma bizde zamarli olabilriz yhani sorun yok bhenim icin okey belki dilarada zamar olmaya karar verir isteee eeee eee oyle gecer simdi shen onu soyle kalion mu=? yoksa ucuon mu? | |
|
| |
sheker_qirlciq Admin
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 3:07 pm | |
| Ben verdim kararımı * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Gidiyorum
Forumdan değil,sadece sanalikadan | |
|
| |
gizos! Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum C.tesi Ağus. 28, 2010 3:12 pm | |
| Nolur gitme ozleriz SENII YHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PLEASE! DONT GO! | |
|
| |
| Gidiyorum | |
|